instagram Takipçi Listesini Çıkarma ve İndirme

 

instagram takipçi listesi indirme

Merhaba arkadaşlar, bu yazı da sizlere kolay ve hızlı bir şekilde instagram da sizi takip edenleri veya takip ettiklerinizin listesini nasıl çıkarabileceğinizi anlatacağım.

Bildiğiniz üzere bunu yapmak için instagram da verilerinizi talep edebilirsniz ama gönderdikleri eposta bazen geç gelebiliyor ve işinizi o an için görmeyebilir.

Şimdi göstereceğim yöntem ile daha kolay ve hızlı bir şekilde takipçi listenizi elde edebilirsiniz. Bunu yapmak için bilgisayardan Instagram'a giriş yapmanız gerekmektedir. Adımları okuyun ve videoyu izleyin daha sonra kendi hesabınız için aynı adımları uygulayın.

link grabber eklentisi indir


Yapmanız gerekenler aşağıdaki gibidir.

  1. Öncelikle Chrome Tarayıcısından Link Grabber adlı eklentiyi kurun.
  2. Kurulumu yaptıktan sonra İnstagram  hesabınıza giriş yapın.
  3. Profilinize gelin ve f12 basarak instagramın mobildeymiş kullanın.
  4. Buradan takipçilerinize veya takip ettiklerinize tıklayın ve en aşağı inin. (End tuşuna basılı tutarsanız daha hızlı inebilirsiniz)
  5. En aşağı indikten sonra sabitlemiş olduğumuz link grabber eklentisine tıklayın. Burada sizi takip eden herkesi tek bir tıkla elde etmiş olacaksınız.
Yapmanız gerekenler sadece bu, bu adımları uyguladıktan sonra, kolayca ister takip ettiklerinizi isterseniz de sizi takip edenlerin listesini elde edebilirsiniz.  Başka bir yazı da görüşmek üzere. Sağlıkcakla kalın.




Yorum Gönder

0 Yorumlar

grafik tasarım programları photoshop actions mockup indir photoshop eklentileri indir photoshop plugins stok fotoğraf indir youtube youtube mp3 indir video indir youtube video indir