Fatih terim ve Arda Turan'ın Oturduğu Bank Nerede?

fatih terim arda turan oturduğu bankın konumu

Fatih Terim ve Arda Turan'ın Cenevre'de oturduğu bankın konumu tam olarak nerede sorusunun cevabı burada.

 Merhaba arkadaşlar, normalde sitemde bu tür içerikler paylaşmam ama malum gündem olması ve çoğu kişi tarafından merak edilen bir konu olması sebebiyle paylaşmak istedim.

Bildiğiniz gibi Eski Futbolcu Arda TURAN, İspanya'da oynadığı zamanlar da sıradan bir banka oturduğu fotoğrafı paylaşmasının ardından yıllar sonra bazı Türk vatandaşlarının o bankı bulup fotoğraf çekinmeleri ve sosyal medya da paylaşmasından dolayı bir popülerite kazandı ve kısa süre içinde Barcelona'yı gezen çoğu Türk vatandaş bu bankı arayıp aynı pozu vererek fotoğraflar paylaşmaya devam ettiler. Ayrıca bunu da Google Haritalar'da ekleyerek çoğu kişinin kolaylıkla bulmasına vesile oldular. 

arda turan fatih terim oturduğu bank konumu


Bu sefer de Arda Turan, Fatih TERİM ile İsviçre'nin Cenevre şehrinde bir parkta bulunan banka oturarak eşi tarafından "Yeni Meşhur Bank" paylaşımı yapılarak yeniden çoğu kişinin merak konusu oldu ve konum bilgisi istenmeye başladı. Bende birkaç saatlik araştırmanın ardından aynı gün Fatih Terim ve Arda Turan ile fotoğraf çekilen bir arkadaştan konumu istedim. Sağ olsun kendisi de söyledi. Ben de daha fazla uzatmadan sizlerle paylaşayım. 

Oturdukları bankı haritada tam olarak gösteremeyeceğim çünkü parkın içinde street view özelliği ile bir görüntü yok maalesef, olanlarda amatör kişiler tarafınfan eski yıllara ait görüntüler olsa da tahmini bir şekilde göstereceğim.

Parkın Adı: Jardin Anglais Parkı 
Bankın Konumu ise tam olarak olmasa da sorduğum arkadaş, bankın bu parkın sonundaki bir yerde olduğunu belirtti. Bende bundan yola çıkarak haritalara ekledim. Google Haritalar bunu kabul ettiğinde karşınıza çıkacaktır. Ayrıca tahmini konum olarak haritalara  eklediğim yere aşağıdan bakabilirsiniz.

HARİTADA GÖRMEK İÇİN LİNK

Yorum Gönder

0 Yorumlar

grafik tasarım programları photoshop actions mockup indir photoshop eklentileri indir photoshop plugins stok fotoğraf indir youtube youtube mp3 indir video indir youtube video indir