Lens Flare Brush İndir

 

lens flare brush

Merhaba arkadaşlar, sizler için bulduğum ve sizlerle paylaşmak istediğim içinde 25 adet lens flare brush olan küçük bir arşivi paylaşmak istiyorum. Yapmanız gereken tek şey, fırçalar kısmına gitmek ve yeni fırça ayarları yükleden indirdiğiniz dosyası seçin veya indirdikten sonra .abr uzantılı dosyaya çift tıklayın otomatk olarak photoshop'a yüklenecektir. Ardından istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Renk seçimi, yönü ve diğer ayarlarını fırça bölümünden ayarlayabilirsiniz. 

EN

Hello friends, I would like to share a small archive with you. 25 lens flare brushes that I found for you and would like to share with you. All you have to do is go to the brushes section and select the file you downloaded from the new brush settings, or double-click the .abr file after downloading and it will be automatically loaded into photoshop. Then you can use it however you want. You can adjust the color selection, direction and other settings from the brush section.


lens flare fırçası indir


Download Click here

Yorum Gönder

0 Yorumlar

grafik tasarım programları photoshop actions mockup indir photoshop eklentileri indir photoshop plugins stok fotoğraf indir youtube youtube mp3 indir video indir youtube video indir