SÜTLÜ SEBZE ÇORBASI (pratik)



SÜTLÜ SEBZE ÇORBASI

Yoğurtla da yapılsa sütle olanı da haif ve ayrı bir lezzetli oluyor.Üstelik kesilme derdi de yok...Mevsim sebzeleri ne ise onu kullanabilirsiniz.Patates ve havuç demirbaş ,onun dışındakileri hangi mevsimdeysem ona göre hazırlarım...Şöyle yaptım:

Malzemeler:
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet soğan
2 diş sarımsak
Tereyağı, zeytinyağı
tuz, karabiber
 pırasa, brokoli ve kerevizde ekledim ben mevsimi olduğundan.

terbiyesi için:
1 tepeleme yemek kaşığı un
1 su bardağı süt
4-5 bardak su

Hazırlanışı:
1- Tencereye yağı alıp ince doğradığımız soğanları çevirin.Tüm sebzeleri küp küp doğrayıp  içine atın ve 10 dakika kadar çevirin.

2- Sebzelerin için e unu ekleyin.Karıştırıp sütü ilave edin.Sürekli karıştırarak malzemenin birbirine geçmesini sağlayın.Gerekli miktarda suyu da ilave ddin.Tuz, karabiber ekleyip servis yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

grafik tasarım programları photoshop actions mockup indir photoshop eklentileri indir photoshop plugins stok fotoğraf indir youtube youtube mp3 indir video indir youtube video indir