Kozalak Tatlısı

Kozalak Tatlısı Malzemeleri
250 gr mısır gevreği
4 metro çikolata
4 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı tereyağ
1 kase fındık içi


Hazırlanışı
Metro küçük parçalara bölünür, tereyağ, bal eklenerek benmari usulü erimeye bırakılır.
Derin bi cam kasede gevrekler parçalanarak küçültülür.
Eriyen metro, bal, yağ, fındık karışımı ile mısır gevreği kaşıkla karıştırılır.
Kozalak şeklini vermek için yumurtalık kullanılır.
Mika yumurtalığa bir miktar malzemeden konulup ters çevrilir.
Bu işlem malzeme bitene kadar devam eder.
Son olarak şekillendirilen Kozalak tatlısı servis kabına alınır.
Afiyet Olsun

Yorum Gönder

0 Yorumlar

grafik tasarım programları photoshop actions mockup indir photoshop eklentileri indir photoshop plugins stok fotoğraf indir youtube youtube mp3 indir video indir youtube video indir